Contact
Cacaokade 3
5705 LA Helmond
Contact  Of neem direct contact met ons op
  Cacaokade 3
  5705 LA Helmond

  Woonpartners. Samen maken we thuis.

  Woonpartners

  Woonpartners is de grootste woningcorporatie van Helmond en al lang een relatie van Branding Topics. Met het nieuw elan dat er de afgelopen jaren in de organisatie kwam, ontstond ook de behoefte aan een nieuwe, eigentijdse huisstijl. Een huisstijl die beter past bij het ’thuisgevoel’ dat Woonpartners graag wil brengen.

  Branding Topics ontwikkelde een warme huisstijl, waarin mensen elkaar de hand reiken en waarbinnen op die manier ook een dakje ontstaat: het onderdak dat Woonpartners biedt aan mensen. We hebben ook de fotografie voor onze rekening genomen.

  Inmiddels heeft Branding Topics de nieuwe huisstijl breed toe mogen passen: in het huis-aan-huis-magazine, de website, de aankleding van het pand en het wagenpark, maar ook op de stationary en de bekertjes… Doordat de huisstijl tot in detail beschreven staat in een huisstijlhandboek kunnen ook derden items leveren, die volledig in lijn zijn.

  Opdrachtgever
  Woonpartners

  Onze bouwstenen
  Strategie
  Concept
  Copy
  Grafisch ontwerp
  Fotografie
  Website
  Print

  Bekijk hier de website.

  Fotografie

   

  De doelgroep van Woonpartners bestaat niet uit lezers. Juist daarom is fotografie in de communicatie essentieel. Branding Topics heeft lijn in die fotografie kunnen brengen door daar heldere richtlijnen voor af te geven: Een iets lager standpunt, mensen in beeld, weinig scherptediepte en iets opgevoerde verzadiging van de kleuren. Op de achtergrond zie je altijd woningen van Woonpartners of iets typisch Helmonds. Het maakt dat een Woonpartners-foto direct als zodanig herkenbaar is.

  Thuisbasis:
  het bewoners-magazine van Woonpartners

   

  Twee keer per jaar bezorgt Woonpartners bij al haar huurders het magazine Thuisbasis; een magazine dat op een luchtige manier essentiƫle informatie brengt over Woonpartners en daarnaast op vele manieren de huurder in beeld brengt. Branding Topics ontwikkelde voor Woonpartners de bladformule en realiseert het magazine volledig: vormgeving en dtp, maar ook de fotografie en redactie, het drukwerk en veel van de organisatie. Na de redactievergadering wordt Woonpartners hierin zoveel mogelijk ontzorgd. Het blad wordt door bewoners zeer gewaardeerd.

  Sfeerfoto - Cover Thuisbasis Najaar 2021

  Wij werken nu al jaren naar volle tevredenheid met Branding Topics. Ze denken goed mee, vragen door, zijn flexibel, snel en prettig om mee samen te werken. Branding Topics heeft voor Woonpartners een nieuwe huisstijl ontworpen en daar zijn we erg blij mee. Ook verzorgen ze ons bewonersmagazine Thuisbasis. Ze kunnen veel uit handen nemen wat erg fijn is. Daarnaast werken ze samen met een netwerk aan professionals, waardoor je diverse vragen bij Branding Topics kunt neerleggen. Wij zijn een tevreden en blije klant!

  Liezeth Blom, Communicatieadviseur Woonpartners


  Signing

  Van de dikke 3D-letters op het pand, tot het subtiele bordje op het toilet… Branding Topics verzorgde met haar partners de volledige signing voor Woonpartners, waardoor het vernieuwde kantoor ook direct de vernieuwde huisstijl uitdraagt. Woonpartners mag als organisatie gezien worden. Wij zorgen ervoor dat dat ook gebeurt.

   


  OR Woonpartners

   

  De OR van Woonpartners zoekt naar contact met de achterban. Vanzelfsprekend. Wij hebben er in eerste instantie voor gezorgd dat hun uitingen herkenbaar werden. Daarvoor ontwikkelden de het afgeleide logo ‘overleg partners’. Het contact met de achterban leggen we vervolgens via de koffiepraat: we plaatsen korte items op de koffiebekertjes in het pand, met daarop een QR-code richting meer informatie. Dit doen we een paar keer per jaar, zodat voor de medewerkers zichtbaar is waar de OR zich mee bezig houdt.

  Daarnaast ondersteunen we de OR bij het werven van nieuwe leden voor de OR en gingen we met hen op zoek naar dat ene licht.


  Net als Woonpartners op zoek naar een reclamepartner?

  Neem dan contact met ons op

   

  Ja dat wil ik