Contact
Cacaokade 3
5705 LA Helmond
Contact  Of neem direct contact met ons op
  Cacaokade 3
  5705 LA Helmond

  Video

  Video

   

  De keuze tussen video kijken of lezen? Bij uw doelgroep zal de keuze opvallend vaak vallen op video. Mensen zijn immers voornamelijk visueel ingesteld. Niet voor niets is YouTube na Google bij de jeugd de meest gebruikte zoekmachine. Bewegende beelden in combinatie met geluid blijven bovendien veel beter hangen dan een advertorial in print of blogpost op de website.

  Wij bieden video aan op een manier die het voor u mogelijk maakt om grip op het proces te houden. U krijgt eerst een verkort script waarin de film in grote lijnen beschreven wordt en daarna een uitgewerkt script waarin de film, werkelijk seconde voor seconde, beschreven wordt. Dat is de input voor onze videomakers. Waar dat nodig is voeren we zelf de regie op het filmen en begeleiden we ook de montage.

  Video is een krachtige, maar zeker niet de goedkoopste manier van communiceren. Juist daarom is het van belang om het proces zorgvuldig te bewaken. Opdat wat er straks bewegend voorbij komt voor 100% uw verhaal is.

  Even wat cijfers: 78% van de mensen kijkt elke week online video. 55% van de mensen kijkt zelfs dagelijks online video. 59% van de ondervraagde directieleden geeft aan liever een video te kijken dan een tekst te lezen. Ondernemingen die video gebruiken op hun website zien 41% meer bezoekers naar hun website komen vanuit zoekmachines in vergelijking met ondernemingen die geen video gebruiken op hun website. Kijkers van een video slaan gemiddeld 95% van de boodschap op in verhouding met 10% van de lezers van een tekst.

  Genoeg geschreven hier dus; u onthoudt het toch niet ; )

     Wil jij ook meer beweging in jouw merk?

  Neem dan contact met ons op

   

  Ja dat wil ik