Contact
Cacaokade 3
5705 LA Helmond
Contact  Of neem direct contact met ons op
  Cacaokade 3
  5705 LA Helmond

  Website

  Website

   

  Ook bij een website beginnen we écht bij het begin. Samen met jou bepalen we welk doel je wilt bereiken met je website. Wil je meer producten verkopen, in contact komen met nieuwe klanten of bezoekers informeren? Daarnaast spreken we ook alle technische kenmerken met je door en werken we eerst aan een ontwerp dat nauw aansluit op jouw huisstijl.

  En er is meer. Direct ook gaan we het gesprek aan over vindbaarheid. Dagelijks worden er ongeveer 3,5 miljard zoekopdrachten op Google geplaatst. We willen er dus voor zorgen dat jouw website tussen de zoekresultaten komt te staan. Zelfs als iemand uit je doelgroep nog nooit van je bedrijf gehoord heeft. Tegelijkertijd met het bouwen aan je website willen we dus werken aan jouw ‘ranking’. Door de juiste links, de juiste woorden, blogs, vergelijkingen…

  Wat we ook aan prachtige grafische oplossingen verzinnen; jouw website moet snel blijven. Voor de gebruikservaring, maar óók voor jouw vindbaarheid. Google vindt snelle websites namelijk heel belangrijk en neemt dat mee in de ranking.

  Wij nemen werkelijk alles mee voor jouw website: het ontwerp, maar ook de fotografie, de content en de webbouw. Je wordt daarin als je dat wilt volledig ontzorgt. Wil je het onderhoud zelf via een CMS oppakken, dan richten we ook die interface in. Heb je liever dat wij al het onderhoud verzorgen, dan doen we dat ook.

  We werken met verschillende platforms, zoals WordPress, Joomla, Blocs en een eigen CMS van de bouwer. Afhankelijk van jouw wensen en budget maken we daar samen keuzes in.


  Op zoek naar een unieke website  voor jouw merk?

  Neem dan contact met ons op

   

  Ja dat wil ik