Contact
Cacaokade 3
5705 LA Helmond
Contact  Of neem direct contact met ons op
  Cacaokade 3
  5705 LA Helmond

  De Brabantse Kluis herbergt Hemel & Aarde

  De Brabantse Kluis

  Herberg de Brabantse Kluis is een restaurant/hotel dat ligt aan de rand van een prachtig cultuurlandschap in Aarle-Rixtel. Enerzijds zijn er de melkkoeien en kalfjes die door boer Geert met veel passie worden groot gebracht. Anderzijds is er het klooster waar de zusters, terug van hun heilige missie, een rustig en toegewijd leven leiden.

  Deze unieke locatie was de inspiratie voor Branding Topics om De Brabantse Kluis op de kaart te zetten. Wij ontwikkelden het concept ‘De Brabantse Kluis herbergt Hemel & Aarde’. Hierin is alles verweven: herbergt (restaurant & hotel) Hemel (klooster) & Aarde (boerderij).

  Dit concept is in alle communicatie-uitingen doorgezet. We ontwikkelden voor De Brabantse Kluis onder andere de huisstijl (het betrof een restyling; het contour van het klooster is bestaand), folders, flyers, advertenties, flexibele menukaarten, banners, cadeaubonnen en de website.

  Opdrachtgever
  De Brabantse Kluis

  Onze bouwstenen
  Concept
  Copy
  Grafisch ontwerp
  Fotografie
  Website
  Print
  SEO

  Fotografie

   

  Voor de communicatie-uitingen hebben we een serie fotoduo’s gemaakt. Steeds een foto van het klooster (Hemel) naast een foto van de boerderij/restaurant/hotel (Aarde). Deze foto’s hebben steeds dezelfde vormen in zich. Naast een belletje wat in de kapel gebruikt wordt zien we een bierglas met voet dat gespoeld wordt. Naast de zuster die aan de deur staat een koe die zijn hoofd boven de staldeur uitsteekt en naast de orgelpijpen de asperges. De visuele parallelen brengen twee werelden samen.

  Website

   

  Uiteraard hebben we de huisstijl ook volledig doorgetrokken in de website. Maar daar is meer gedaan. De Brabantse Kluis heeft heel veel vaste gasten, maar ontvangt uiteraard ook heel veel toeristen. Die gaan online op zoek naar een goed restaurant voor lunch of diner, een fijne overnachtplek, gastvrijheid en een heerlijk terras tussen de koeien.

  We hebben een onderzoek gedaan naar de relevante zoektermen en er door middel van SEO vervolgens voor gezorgd dat De Brabantse Kluis voor iedereen op Google prominent in de zoekresultaten opduikt. Natuurlijk kun je daar ook voor adverteren, maar de praktijk leert dat de langere adem van SEO uiteindelijk voor een beter, want duurzamer resultaat zorgt.

   

  Bekijk hier de website.


  Ook plannen voor een hemels of aards project?

  Neem contact met ons op

   

  Ja dat wil ik