Contact
Cacaokade 3
5705 LA Helmond
Contact  Of neem direct contact met ons op
  Cacaokade 3
  5705 LA Helmond

  Een huisstijl met perspectief

  Fundamenteel Advies

  Fundamenteel Advies zet zich in voor maatschappelijke thema’s als ‘Geweld in afhankelijkheidsrelaties’, ‘Jeugdzorg’ en andere brede vraagstukken in de zorg. Daarin pakt ze de rol van projectleider, adviseur en indien nodig de rol van gespreksleider om dilemma’s op dit pad samen in beeld te brengen en stevige plannen te smeden.

  Deze klant kwam bij Branding Topics met de vraag een huisstijl en een slogan te ontwikkelen. Fundamenteel Advies geeft haar klanten andere inzichten. Ze laat hen moeilijke thema’s vanuit een ander perspectief beleven. Vandaar dat we de slogan ‘Brengt een nieuw perspectief’ bedacht hebben.

  Het logo bestaat uit 6 driehoeken. Als je goed kijkt zie je dat deze driehoeken een F in perspectief vormen. En voor degenen die heel goed kijken kun je deze F zelfs vanuit vogelvlucht- en kikvorsperspectief zien.

  Het doel van deze klant is om die onderste driehoek sluitend te krijgen in de zeshoek. Dan is haar missie geslaagd.

  Opdrachtgever
  Fundamenteel Advies

  Onze bouwstenen
  Concept
  Grafisch ontwerp
  Print

  Een nieuw logo en huisstijl voor mijn bedrijf, omdat ik een nieuwe dimensie aan mijn dienstverlening toegevoegd had. Dat was mijn vraag waarmee ik naar Anita ging. Ik kende de originele ontwerpen van haar en koos daarom speciaal voor Anita. Maar hoe geef je nu mijn brede dienstverlening van projectleiding, beleidsadvies en gespreksleider één gezicht. Door de zorgvuldige voorbereiding waarin we uitvoerig spraken over de unieke elementen van mijn dienstverlening en de overeenkomsten daartussen, is het Anita gelukt dit te visualiseren in één huisstijl.

  Ik was verrast en ontroerd hoe treffend de huisstijl bij mij en mijn bedrijf paste. De huisstijl zorgt voor een professionele uitstraling en brengt zo nieuw perspectief aan mijn dienstverlening. De lovende reacties die ik ontvang op het ontwerp bevestigen dit.

  Annette Kellenaers, eigenaar Fundamenteel Advies

  Lesmateriaal

   

  Fundamenteel Advies wil met haar deelnemers aan een coachingsessie  vooral interactie. Hiervoor is dit setje ontwikkelt. In het envelopje zitten 6 gekleurde driehoeken. Hierop kunnen deelnemers hun ideeën of ervaringen schrijven, afhankelijk van de insteek van de sessie.

  Doosje van Waarden

   

  Dit doosje bevat 50 driehoekige kaartjes met Waarden, zoals Familie, Gezondheid, Optimisme, Bewustzijn, Tolerantie, met een illustratie die dit uitbeeldt. Dit setje is ontwikkeld als hulpmiddel bij de coachingsessies.

   


  Wil jij ook een huisstijl die perspectief biedt?

  Neem dan contact met ons op

   

  Ja dat wil ik