Contact
Cacaokade 3
5705 LA Helmond
Contact  Of neem direct contact met ons op
  Cacaokade 3
  5705 LA Helmond

  De kracht van een briljante fotoprint

  Fujifilm

  Fujifilm is van oudsher bekend om zijn fotorolletjes. Die maken ze nog steeds. Maar tegenwoordig kennen we het merk vooral van uitzonderlijk goede camera’s en een breed scala aan fotopapier om full color prints te maken.

  Branding Topics heeft de laatste jaren veel bij mogen dragen aan de branding van het fotopapier, of eigenlijk fotografisch papier. Het gaat hier immers niet om papier waarop in kleur geprint wordt, maar hoogwaardig lichtgevoelig papier dat belicht wordt.

  Fujifilm was op zoek naar een partij met reële prijzen waarmee de lijnen extreem kort konden zijn. Een partij die ze kon ondersteunen bij het ontwikkelen en implementeren van een nieuwe huisstijl, maar ook een bureau dat een volledig nieuwe website kon ontwikkelen voor het fotografisch papier. Branding Topics pakte die uitdaging op en wist de huisstijl en de site in nauwe samenwerking met Fujifilm in recordtijd te ontwikkelen. Doordat de site op een open platform ontwikkeld werd, was Fujifilm ook bevrijd van de afhankelijkheid van haar bureau en kon het ook het onderhoud zelf ter hand nemen.

  Bekijk hier de website.

  Opdrachtgever
  Fujifilm

  Onze bouwstenen
  Strategie
  Copy
  Grafisch ontwerp
  Website
  SEA
  Social media marketing


  Nieuwsbrief ‘Illuminate’

   

  Fujifilm zoekt contact met haar afnemers, veelal fotolab’s, via vele wegen. Branding Topics ontwikkelde voor dat doel een digitale nieuwsbrief ‘Illuminate’ waarin het bedrijf eigen nieuws en nieuws van haar partners naar voren brengt. Doel daarbij is steeds om lezers door te linken naar de nieuwspagina op de nieuwe website en zo van lezers ook bezoekers te maken. Branding Topics verzorgt hier zowel de redactie als de vormgeving binnen de strikte kaders van een digitale mailing.


  Ook een uitdaging waarbij u creatieve samenwerking zoekt?

  Neem contact met ons op

   

  Ja dat wil ik