Contact
Cacaokade 3
5705 LA Helmond
Contact  Of neem direct contact met ons op
  Cacaokade 3
  5705 LA Helmond

  Tribune sportevents

  Tribune sportevents

  Tribune is feitelijk veel meer dan een magazine. Het is een multimedia-concept waarbij aandacht wordt gegeven aan de sporters in Helmond en de directe omtrek. Het glossy magazine is gekoppeld aan het Sportcafé dat met medewerking van de lokale omroep Ditishelmond en Gemeente Helmond georganiseerd wordt. Maar het is ook gekoppeld aan de Sport Awards van Helmond. In het magazine, waarvan het logo, de bladvormgeving en coördinatie in handen was van Branding Topics, vonden we iedere uitgave veel interessante informatie, verrassende achtergronden en meeslepende verhalen over de vele sporters die Helmond rijk is. De regionale sport wordt in het magazine op een voetstuk wordt gezet. De prachtige sportverenigingen, sporten en sporters die onze regio rijk is kwamen aan bod.

  Opdrachtgever
  Stichting Tribune Magazine

  Onze bouwstenen
  Concept
  Copy
  Grafisch ontwerp
  Fotografie
  Print

   

   

  Fotografie

   

  Bij een spraakmakend magazine hoort uiteraard ook spraakmakende fotografie. We hebben sporters uit hun omgeving gehaald en ze als heuse fotomodellen geportretteerd. Dat tilde de sporters en het magazine net een treetje hoger.

  Sportcafe

   

  Tribune Sportevents organiseert ook het Sportcafe. Daarvoor maakte Branding Topics onderstaande banner van vier meter breed, die dient als achterwand voor de opnames.


  Spreekt deze  brede multi-media-aanpak je aan?

  Neem contact met ons op

   

  Ja dat wil ik