Contact
Cacaokade 3
5705 LA Helmond
Contact  Of neem direct contact met ons op
  Cacaokade 3
  5705 LA Helmond

  De kracht van Zevij-Necomij

  Zevij-Necomij

  Zevij-Necomij is verreweg de grootste inkoopcoöperatie op het gebied van ijzerwaren. Door gezamenlijk in te kopen weten de aangesloten leden veel betere voorwaarden te verkrijgen bij de Bosch’en, Makita’s en Festo’s van deze wereld. Maar er wordt niet alleen inkoopkracht gebundeld. Ook op het gebied van marketing, logistiek en data wordt de kracht van massa gezocht.

  Nu inkoop en verkoop elkaar treffen op het kantoor van Zevij-Necomij missen met name fabrikanten de mogelijkheid om ook hun innovaties in de ijzerwarenvakhandel voor het voetlicht te brengen. Daarom verspreidt Zevij-Necomij een magazine waarin zij zich met hun laatste nieuws kunnen presenteren. Branding Topics realiseert dit magazine al jaren. Het is een sponsored magazine dat zeer gewaardeerd wordt in het veld.

  Opdrachtgever
  Zevij-Necomij

  Onze bouwstenen
  Concept
  Copy
  Grafisch ontwerp
  Fotografie
  Print

  De kracht van

   

  Het magazine komt drie keer paar jaar uit en wordt werkelijk 100% in huis gerealiseerd bij Branding Topics. Copy, fotografie, vormgeving, DTP en coördinatie zijn in één hand. Dat maakt dat we snel kunnen werken en zeer flexibel kunnen schakelen.

  Jaarverslagen

   

  Uiteraard moet een coöperatie verantwoording afleggen aan haar leden. Dat doet Zevij-Necomij graag. Daarvoor maakt Branding Topics sinds jaar en dag fraaie thematische jaarverslagen die binnen het bedrijf vaak ook als corporate brochure worden ingezet. Fraai drukwerk waar we trots op zijn en wat we van de eerste letter, tot de laatste komma, volledig verzorgen.


  Ook communiceren over techniek?

  Neem contact met ons op

   

  Ja dat wil ik

  Branding Topics
  Cacaokade 3, 5705 LA Helmond
  Telefoon
  0492 55 80 90
  Wil je gebruik maken van deze website? gebruik Google Chrome