Contact
Cacaokade 3
5705 LA Helmond
Contact  Of neem direct contact met ons op
  Cacaokade 3
  5705 LA Helmond

  Het spel en de knikkers

  Woningstichting Van Alckmaer

  Van Alckmaer is een woningcorporatie in Alkmaar. De vraag aan Branding Topics was om hun ondernemingsplan in een mooie vorm te gieten. Dat lieten wij ons geen twee keer zeggen.
  Alkmaar heeft een eigen Monopolyspel. Dat spel hebben wij als metafoor gebruikt bij dit ondernemingsplan. Het gaat over Huizen en Straten, Spelers en Spelregels. In dit ondernemingsplan lees je hoe zij het spel de komende jaren willen gaan spelen. Waar een jaarverslag over het geld gaat, een portefeuilleplan over de huizen, gaat het hier over het spel zelf. Over Van Alckmaer en hun strategie. Over hun spelinzicht en hun spelopvatting.

  Opdrachtgever
  Van Alckmaer

  Onze bouwstenen
  Strategie
  Concept
  Copy
  Grafisch ontwerp
  Fotografie
  Print

  Infographic Ondernemingsplan

   

  Het volledige ondernemingsplan is beperkt verspreid. De huurders van Van Alckmaer kregen een beknopt ondernemingsplan in de vorm van een gevouwen A3. Ook deze is weer gebaseerd op het Alkmaarse Monopolyspel. Bij het spel staan acht ambities van Van Alckmaer, met een verwijzing naar een onderdeel op de foto. Deze acht ambities staan rechts van de foto uitgelegd.

  Mailing werving huurderspanel

   

  Van Alckmaer wilde leden werven voor hun huurderspanel. Met een brief lukt dat meestal niet zo goed. Dus hebben we een fraaie opvallende mailing gemaakt.

  Je ziet, als je de mailing uit de wikkel haalt, eerst het woord HUREN. Dat is immers wat Van Alckmaer doet; huizen verhuren. Maar als je de eerste flap naar boven open slaat verandert de U in een O. Er staat dan ‘Laat van je HOREN‘. Als je dan de volgende flap naar beneden open slaat lees je een uitleg over de ledenwerving.

  Op de achterkant staat een antwoordkaart om je aan te melden.

  Wil jij je ook laten horen (en zien)?

  Neem contact met ons op

   

  Ja dat wil ik