Contact
Cacaokade 3
5705 LA Helmond
Contact  Of neem direct contact met ons op
  Cacaokade 3
  5705 LA Helmond

  Senzer

  De weg naar de arbeidsmarkt kan voor sommige mensen lastig en lang zijn. Senzer ondersteunt deze mensen gelukkig intensief. Branding Topics mocht het traject naar werk visualiseren, herschrijven en vervatten in een aantrekkelijke brochure. Daarbij hanteerden we de metafoor van de wielrenner die door Senzer professioneel in het zadel geholpen wordt.

  Opdrachtgever
  Senzer

  Onze bouwstenen
  Concept
  Grafisch ontwerp
  Copy
  Illustratie
  Print

  Mailing ‘Zo gek nog niet’

   

  Senzer wil aandacht geven aan de Stigma-week van #ikbenopen (over mijn psychische kwetsbaarheid). Dat is goed en begrijpelijk, want zowel de psychisch kwetsbaren, als de hulpverleners en werkgevers hebben vaak geen idee welke kansen er wel degelijk liggen op de arbeidsmarkt. Ook een kans als deze moeten we daarom aangrijpen om dit onder de aandacht te brengen.

  We hebben daarvoor binnen het thema een eigen slogan ge├»ntroduceerd ‘Zo gek nog niet’ waarbij we benadrukken dat deze werknemers zo gek nog niet zijn als het op werken aankomt. Onder de noemer: ‘zo gek’ beschreven we het psychisch probleem en onder de noemer ‘nog niet’ het feit dat mensen nog niet weten welke kwaliteiten deze mensen ondertussen in huis hebben.

   


  Meer weten over deze te gekke projecten?

  Neem contact met ons op

   

  Ja dat wil ik