De Brabantse Kluis
De Brabantse Kluis De Brabantse Kluis De Brabantse Kluis De Brabantse Kluis De Brabantse Kluis De Brabantse Kluis

De Brabantse Kluis

Herberg de Brabantse Kluis is een restaurant/hotel en ligt aan de rand van een prachtig cultuurlandschap in Aarle-Rixtel. Enerzijds zijn daar de melkkoeien en kalfjes die door boer Geert met veel passie worden groot gebracht. Deze kalfjes brengen de sfeer van het boerenleven tot op het terras. Anderzijds is daar het klooster waar de zusters, terug van hun heilige missie, een rustig en toegewijd leven leiden.

Deze unieke locatie was de inspiratie voor Branding Topics om De Brabantse Kluis op de kaart te zetten. Wij ontwikkelde het concept ‘De Brabantse Kluis herbergt Hemel & Aarde’. Hierin is alles verweven: herbergt (restaurant & hotel) Hemel (klooster) & Aarde (boerderij).

Voor de communicatie-uitingen hebben we een serie fotoduo’s gemaakt. Steeds een foto van het klooster (Hemel) naast een foto van de boerderij/restaurant/hotel (Aarde). Deze foto’s hebben steeds dezelfde vormen in zich. Bijvoorbeeld een belletje wat in de kapel gebruikt wordt ten opzichte van een bierglas met voet dat gespoeld wordt.

Dit concept is in alle communicatie-uitingen doorgezet. We ontwikkelde voor De Brabantse Kluis onder andere de huisstijl (restyling, contour van het klooster is bestaand), folders, flyers, advertenties, flexibele menukaarten, banners, cadeaubonnen en de website (klik hier voor de website)

Klik voor meer beelden op de foto.